Mottó

„A boldogság a fontos.


A képesség, hogy az életet és a környezetet úgy rendezzük el, hogy jobban lehessen élvezni a létet;

a képesség, hogy eltűrjük embertársaink gyarlóságait;

a képesség, hogy meglássuk egy helyzet valódi tényezőit, és az élet problémáira pontos megoldást adjunk;

a képesség, hogy elfogadjuk és gyakoroljuk a felelősséget – ezek a fontos dolgok.”


L. Ron Hubbard

Útvonal

Útvonal
42 nap, 320 település, 2100 kilométeres futás
csütörtök, május 6
A szombati szabadnapon készült felvételt sikerült nagy áldozatok árán elcsennünk a blog olvasói számára. Még tapasztalt ügynökünknek is napokba tellett, mire átjutta a szerkesztőségbe az anyagot, ahol további napokat vett igénybe a titkos kód feltörése. De fáradozásainkat végül siker koronázta.


Íme tehát, a Drogmentes blog exkluzív kiadása ezennel bemutatja a Piroskák és a Farkas című, néhol színes, magyarul feliratozott, akcióvígjáték drámát:

2 megjegyzés:

Németh Géza kopi60 írta...

Nagyon jó a Piroskák és a farkas..Azért is mert ez a felvétel az erdőben a lakásomtól 2-3km-re készült a Gyertyánosi erdő a négy testvér forrásnál..ahol főztetek..Valamelyik nap bent futottam az erdőben és a forrásnál töltöttem meg a vizes palackom...de szuper a mobil hűtő kifosztása is...

Névtelen írta...

Sziasztok!!
Minden nap ezen a blogon csüngök, nagyon tetszenek ezek a beszámolók, úgyhogy Sosi, hajrá!! :) Chevy! A videók is tök jók! :) Amikor olvasok, olyan, mintha én is átéltem volna ezeket az eseményeket. :)

Pusz: Dóri, Berettyóújfaluból :D :)

Köszönet illeti az L. Ron Hubbard Libraryt, amiért engedélyezte részletek közlését L. Ron Hubbard szerzői joggal védett műveiből.